Despre noi

Misiunea noastra este sa facem oamenii sa creada in puterea lor de a-si indeplini visurile! Agenda Visurilor s-a nascut ca un vis, initial in mintea Alinei si apoi si in a lui Cristian.
Dupa ce a lucrat 12 ani in vanzari, training si management in corporatii multinationale, Alina a simtit ca vrea mai mult. A dorit sa relationeze cu oameni din diferite domenii, regiuni, din toata lumea.

Am vrut sa impartasesc experiente si sa crestem impreuna. Dupa cum a spus John Maxwell, “A ne completa unii pe altii e mai important decat de a ne concura unii pe altii”.

Cand am inteles ca visurile ne modeleaza viitorul, am vrut sa imprtasesc asta lumii. Si cand stii CE sa faci si DE CE, oamenii potriviti apar la momentul potrivit.

Asa ca, l-am intalnit pe Cristian, antreprenor IT de succes, care a adaugat valoare visului meu si, impreuna, am creat acest instrument de dezvoltare personala, care poate ajuta pe oricine sa devina arhitectul propriei sale vieti.

Cum amandoi suntem absolventi ai Programului de Certificare John Maxwell, am inglobat in Agenda Visurilor principiile sale de leadership, pentru ca amandoi le-am verificat si functioneaza.

Cu totii avem, in noi, visuri creative, pline de “energie”, dar, pentru a utiliza aceasta energie, trebuie sa devenim constienti de existenta ei. Chiar si cel mai fantastic vis poate deveni real!”


Am absolvit Facultatea de Medicina, apoi, timp de cinci ani am fost manager in doua companii farmaceutice multinationale: Schering-Plough si Hoffmann la Roche.

Dar pasiunea mea a fost antreprenoriatul!

Impreuna cu fratele meu Ciprian, am fondat SoftExpert Mobility, care dezvolta aplicatii mobile B2B si B2C.

Incepand cu mai 2012 sunt membru certificat al Programului John Maxwell Team pentru training, coaching si public speaking, fiind in acelasi timp membru fondator JMT Romania.

Luand in considerare feed-back-ul de la auditoriu, imi place sa spun despre mine ca sunt antrenor pentru lideri si povestitor inspirational.

Intreaga mea activitate o puteti vedea aici : www.cristiannicolae.ro

Intalnirea cu Alina si planul pentru dezvoltarea Agendei Visurilor a fost un punct de cotitura in viata mea, sunt sigur de asta

Cei trei copii minunati ai mei - Alexandru, Andrei si Cristina – m-au inspirat pentru motto-ul meu : “Bucurati-va de viata, prieteni!”

Toate drepturile rezervate SoftExpert Mobility. © 2015